Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Ο Αλογοσκούφης για την διαφθορά.

Ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Αλογοσκούφης, σε συνέντευξή του στον "Κόσμο του Επενδυτή" τονίζει ότι "η προσπάθεια εμπλοκής του Κώστα Καραμανλή και των συνεργατών του θα πέσει στο κενό".

Χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό "ηγέτη μακράς πνοής" και έναν από τους λίγους που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις και τρίτη κυβερνητική θητεία, ενώ σε ερώτηση εάν θα πρέπει να γίνει ανασχηματισμός ή ακόμα και πρόωρες εκλογές, απαντά:"Η κυβέρνηση έχει εκλεγεί πρόσφατα για να υλοποιήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Και αυτό κάνει, αυτό θα συνεχίσει να κάνει και με την υλοποίηση αυτού του προγράμματος θα διεκδικήσει και πάλι τη νίκη στις εκλογές όταν θα έρθει η ώρα τους, που είναι πολύ μακριά ακόμη". Επίσης, εκφράζει την επιθυμία, στην περίπτωση που γίνει ανασχηματισμός, να παραμείνει στο υπουργείο για να συνεχίσει τη δουλειά την οποία κάνει.

Σε ό,τι αφορά, στην υπόθεση με τον επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδά, επαναλαμβάνει για ακόμα μία φορά ότι, "όλες οι ενδείξεις είναι ότι η υπηρεσία έχει λειτουργήσει αποτελεσματικά και σύμφωνα με τους νόμους".

Δήλωση Μπακογιάννη
Παρέμβαση Παπούλια
Στο αρχείο η υπόθεση Κλαδά
Κόντρα για τα σκάνδαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.