Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !!!!! ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.

Συντάκτης : Κωνσταντίνος ____ Συνεργάτης
Σερφάροντας στο διαδίκτυο, έπεσα πάλι πάνω στις δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής κ. Ψαρούδα – Μπενάκη, στην επίσημη προσφώνηση της , για την γνωστοποίηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας ,για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας:
«….τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας……στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα…………».
Ακούγοντας για περιορισμό των εθνικών συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας, η πρώτη σκέψη πηγαίνει στους γείτονές μας:
1.Αλβανία:Ζητά χρηματική αποζημίωση για τις κατασχεμένες περιουσίες των Τσάμηδων και ουσιαστικά τίποτε άλλο. Αλλά και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, νομίζω ότι δεν έχει καμία δύναμη (οποιασδήποτε μορφής) για να φοβόμαστε ότι κάτι θα μας αποσπάσουν.
2.Σκόπια:Από τη στιγμή που στη Μακεδονία κατοικούν απειροελάχιστοι κάτοικοι Σλαβικής συνειδήσεως, ας ζητάνε ότι θέλουν. Δε πρόκειται να πάρουν τίποτα.
3.Βουλγαρία: Προς το παρόν οι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από άριστες.
4 .Τουρκία:Θέλει να ενταχτεί στην Ε.Ε. Άρα δεν την συμφέρει να εμπλακεί σε πόλεμο με μέλος της, διότι κάτι τέτοιο θα τη γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.
Αν αποκλείσουμε λοιπόν το «πόλεμο» με τους γειτονικούς λαούς, πως ερμηνεύουμε ότι τα σύνορα και η εθνική κυριαρχία, θα περιοριστούν; Μόνο με την ανεξαρτητοποίηση κάποιου κομματιού μας.
Στην προκειμένη περίπτωση, ο νους μας πάει στη Κρήτη. Ήδη κάποιοι ανόητοι ξεκίνησαν τη προσπάθεια για μια ανεξάρτητη Κρήτη(ανάρτηση πανό στο Παγκρήτιο στάδιο με τη σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κρήτης κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα και την επιγραφή ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ 2013).Υπάρχουν φήμες που λένε ότι το 1913 που ενώθηκε η Μεγαλόνησος με την Ελλάδα, η συμφωνία που υπογράφηκε με τις Μεγάλες Δυνάμεις, ανέφερε ότι η ένωση θα διαρκέσει 100 χρόνια και μετά θα πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα όπου οι κάτοικοι θα αποφασίσουν για την τύχη τους. Για το ποιοι προωθούν και χρηματοδοτούν αυτές τις κουταμάρες, θα παραθέσουμε το παρακάτω κεφάλαιο από την έκδοση ‘Σιωνισμός και Εθνικές Τραγωδίες’ του Ι. Χαραλαμπόπουλου (εκδόθηκε το 2005):
Το ενδιαφέρον που επεδείκνυαν ανέκαθεν οι εβραίοι για την παρουσία της Κρήτης ως κέντρο του «ιουδαϊκού πολιτισμού» είναι πασίγνωστο. Για την ενίσχυση αυτών των ανυπόστατων θεωριών τους, οι σιωνιστές μετέρχονται διάφορα μέσα, ανάμεσα στα οποία εντάσσεται και η ρίψη προκηρύξεων με εμπρηστικό περιεχόμενο σε κάθε γωνιά του νησιού (Αύγουστος 1977).
Η εκδήλωση ενός ενεργού ενδιαφέροντος για τη προσάρτηση της Κρήτης από οργανωμένα σιωνιστικά κέντρα, γίνεται ολοφάνερη κατά τη μεταπολεμική περίοδο, σε μια μεταιχμιακή δηλαδή εποχή, κατά την οποία συντελείται η οριστική μετάβαση της Ελλάδας στη σφαίρα επιρροής των Η.Π.Α. Το 1975 η αθηναϊκή εφημερίδα «Αθηναϊκή» (26-6-1975) απεκάλυπτε σε δημοσίευμα της ότι από το 1963 οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιδίδονταν στη δημιουργία σεναρίων, τα οποία στόχευαν στη συγκρότηση αυτονομιστικών κινήσεων στη Κρήτη.
Η απόπειρα της διεισδύσεως των σιωνιστικών κεφαλαίων στη Κρήτη είχε γίνει ήδη ορατή με τη προσπάθεια της εβραϊκής εταιρείας «Λίττον» να αναλάβει την … οικονομική ανάπτυξη της νήσου. Παρά την προσωρινή αποτυχία τους να επιτύχουν ένα τόσο εμφανή στόχο, οι σιωνιστές δε πτοήθηκαν.
ολόκληρο το άρθρο στον "Νυκτερινό Επισκέπτη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.