Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2008

Ολοι κρέμονται από ένα ΚΛΑΔ(Α)Ι;

insider
Αναρωτηθήκατε μήπως το να επιμένει κανείς στον κ. Κλαδά είναι το λιγότερο ύποπτο; Γιατί ΟΛΟΙ οι μεγαλοδημοσιογράφοι επιμένουν; Τι έχει ΒΡΕΙ ο κ. Κλαδας και η ΥΠΕΕ και όλοι αυτοί θέλουν να τον ξεφορτωθούν;
Ο ΣΚΑΙ αποκάλυψε
τη μέθοδο με την οποία διακινούσε το μαύρο χρήμα ο Θέμος και επί πλέον σε ποιά φυσικά πρόσωπα και off-shore έχουν καταλήξει τα χρήματα που αναλήφθηκαν από το λογαριασμό της BNP Paribas! Ένα από τα φυσικά πρόσωπα φέρεται να είναι ο μεγαλύτερος διώκτης του Θέμου! (ποιός είναι άραγε;). Μόνο ο Θέμος χρησιμοποιούσε αυτή τη μέθοδο διακίνησης-ξεπλύματος; Μήπως και οι άλλοι ακολουθούσαν παρόμοιες διαδικασίες; Μήπως το σύνθημα "ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΑΔΑ" είναι συνώνυμο με το "ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ - ΔΙΑΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ"

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
1. Κεντρικό ρόλο στην ΥΠΕΕ παίζει ο εισαγγελέας Ιωαννίδης, στον οποίο αναφέρονται οι Κλαδάς και ΤΡΕΙΣ ελεγκτές!. Ο εισαγγελέας ενημερώνει τον κ Πούλιο και αυτός με τη σειρά του τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κο Σανιδά. Άρα, αν "φας" τον Κλαδά, μετά τρως το Σανιδά;
2. Ο κ. Μπέζας στήριξε πλήρως τον κ. Κλαδά μέσα στη Βουλή. Γιατί άραγε; Τι ξέρουν στο υπουργείο Οικονομικών;
3. Σήμερα, ο κ Αλογοσκούφης διέταξε εσωτερικό έλεγχο για τις διαρροές στον τύπο στοιχείων της μυστικής έρευνας της ΥΠΕΕ. Άρα, ότι διέρευσε είναι ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αυτά για να μαθαίνουμε τις μας κρύβουν και ποιούς εκβιάζουν.
Φαίνεται πως για κάποιους έρχεται το τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.