Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Τα προβοκατόρικα τρομοκρατικα παιχνίδια


Μέσα στο γενικότερο κλίμα της πνιγηρής σκανδαλολογία δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι προβοκάτσιες των επεισοδίων, έτσι ώστε η Αθήνα να μεταβληθεί σε κόλαση με όλων των ειδών τις δηλητηριώδεις αναθυμιάσεις.
ΕΧΟΥΜΕ γράψει πολλές φορές και εδώ μέσα και στο περιοδικό ότι υπάρχουν συγκροτημένες παρακρατικές συμμορίες και από τα δύο άκρα.
Επισήμανση: πολλοί που ακολουθούν αυτές τις οργανωμένες συμμορίες δεν έχουν επίγνωση, καμιά συνείδηση του ρόλου τους. Είναι εξαθλιωμένα «θύματα» που πιστεύουν ότι «κτυπούν» το κράτος και τον καπιταλισμό.
Το παρακράτος και ιδιαίτερα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ελέγχουν πλήρως κάποιους «ντούρους» εξτρεμιστές και των δύο άκρων. Ανάλογα με τις πολιτικές σκοπιμότητες της συγκυρίας δρουν, βιοπραγούν, καταστρέφουν, μεταβάλλουν την Αθήνα σε κόλαση.
Σε επίπεδο κομματικής πολιτικής έχουμε το πιγκ-πονγκ στα ΜΜΕ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑΟΣ.

Μια παραλλαγή αυτού του παιχνιδιού είναι οι υποκινούμενες και κατευθυνόμενες συγκρούσεις «αριστεριστών» και «ακροδεξιών».
Το ίδιο αφεντικό έχουν. Πού αποσκοπούν το έχουμε γράψει στο περιοδικό και εδώ μέσα πάρα πολλές φορές.
Τα τρομοκρατικά παιχνίδια, σε όλες τις ποικιλίες τους, αποτελούν προνομιούχο μέσον άσκησης πολιτικής από το κράτος και παρακράτος…

Το παρακάτω κείμενο του Lupus είναι αποκαλυπτικό.
Πηγαίνετε να δείτε και τα ηχογραφημένα ντοκουμέντα,
ΕΔΩ:

http://lupus002.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.