Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Δεν πήγε φαντάρος ο ΑΪβαλιώτης και έχει το θράσος να μιλάει !

Έλαβα της τελευταίες ημέρες πολλά email φίλων που διαμαρτύρονται για την περίπτωση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ Αιβαλιώτη και τις δηλώσεις του.

Σχεδόν μέσα σε όλα τα email υπήρχε η φράση του τίτλου του άρθρου .

Θέλοντας να ικανοποιήσω την αγανάκτηση τους θα δημοσιεύσω απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου βολευτή , χωρίς πολλά σχόλια .

Δήλωσε λοιπόν ο κ Αιβαλιώτης :
«Με ιδιαίτερη αξιοπρέπεια και ηρεμία παρακολουθώ επί μήνες τον κατευθυνόμενο και τροφοδοτούμενο οχετό ψεμάτων και υβριστικών χαρακτηρισμών εναντίον μου για κάτι που οι πάντες ήξεραν εκ των προτέρων ότι είναι σαφές και αυταπόδεικτο: είμαι νομίμως εκτός στρατεύματος κάνοντας χρήση των νόμων του κράτους, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλοι συνάδελφοι μου που παρείχαν πολύτιμες για την Ελλάδα υπηρεσίες σε διεθνείς οργανισμούς , και όπως ήδη έχουν κάνει και υψηλόβαθμα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης ».

Και επειδή το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν τον σχολιάζω με δύο μόνο φράσεις .

Εφόσον δεν αναφέρετε ονόματα συγκεκριμένων υψηλόβαθμων στελεχών κ. Αιβαλιώτη αυτό ονομάζεται λασπολογία και συκοφαντία .

Όσο για τα υπόλοιπα να συμπληρώσω ότι :
Όχι μόνο δεν πήγε φαντάρος και έχει το θράσος να μιλάει , αλλά ….θα έχει το θράσος να έρθει να σας ξαναζητήσει την ψήφο σας .

Για τα όλα τα παιδιά που υπηρετούν αυτή την στιγμή την θητεία τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.