Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Ο Βουλγαράκης είναι στόχος του συλλόγου "Φίλοι του Μάκη";

Γ.Bουλγαράκης: Κατάσχει τα κινητά των επισκεπτών!

"Των φρονίμων τα παιδιά"..για το Γ.Βουλγαράκη που προχώρησε σε πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας .

Με μια προφορική εντολή, λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Ζαχόπουλου, δόθηκε εντολή στους άνδρες της Ασφάλειας, να «κατάσχουν» (!) τα κινητά τηλέφωνα όλων όσοι περνούν το κατώφλι του μεγάρου της Ακτής Βασιλειάδη, ακόμη και αν αυτοί είναι εφοπλιστές...
Με αυτή του την κίνηση ο κ. Βουλγαράκης προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και σε «υψηλούς» επισκέπτες, στην πλειοψηφία τους εφοπλιστές.
Το περίεργο αυτό μέτρο που, όπως φαίνεται, ο κ. Βουλγαράκης… αντέγραψε από τα δρακόντεια μέτρα που εφαρμόζουν οι αξιωματούχοι της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, αρχικά ίσχυε για το κεντρικό κτίριο του ΥΕΝ στην Ακτή Βασιλειάδη, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα απλώθηκε και στο παράρτημα που βρίσκεται στο Πασαλιμάνι επί της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη. Τα μέτρα που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή σε όλα τα υπουργεία είναι συγκεκριμένα και έχουν να κάνουν καθαρά και μόνο με την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των διοικούντων.......
Greece-Salonika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.