Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Ο ταρζαν είναι μαϊμού!

syneas

Ο μόνιμος καλεσμένος των εκπομπών του Μάκη (Ταρζάν) γιατρός κ.Ανευλαβής (όνομα και πράμα), είπε στη χτεσινή εκπομπή,πως όποιος δεν είναι σε θέση να ανεχτεί το χιούμορ είναι βλάκας!

Και το είπε απευθυνόμενος στον Ταρζάν ο οποίος τη σάτιρα του Λαζόπουλου (με βάση τις δικές του προδιαγραφές) τη βρίσκει απαράδεκτη.

Το ωραίο είναι πως και ο Βαρεμένος αλλά και οι περισσότεροι από τους λοιπούς καλεσμένους,εναντιώθηκαν στον αδιάφθορο σερίφη τονίζοντας πως η σάτιρα δεν (πρέπει να)έχει όρια.

Τα χρειάστηκε ο αδέκαστος κριτής των πάντων,επειδή οι ¨γλάστρες¨ του απόκτησαν φωνή και κρίση και άρχισε να εξαπολύει κεραυνούς προς όλους με το γνωστό του καταγγελτικό ύφος!

Στη συνέχεια,διάβασε την επιστολή που του έστειλε ο Κουκοδήμος και αντί να δώσει εξηγήσεις για το πως και το γιατί του περιεχομένου,έδειξε σε μονταρισμένη σκηνή βίντεο τον Λαζόπουλο στην πλώρη του τιτανικού,όρθιο και πίσω του να τον έχει αγκλιάσει ο Μπραντ Πιτ και...να χαμουρεύονται!

Ναι ο αχρείος!Αφού τον στρίμωξε για τα καλά ο Λαζόπουλος με όσα είπε για τα πεπραγμένα του των τελευταίων ημερών και μην έχοντας επιχειρήματα να τον αντικρούσει,κατέφυγε σε ευτελή μέσα,πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα τον εξευτελίσει!

Τα κατάφερε;

Αν κρίνω από τις εντυπώσεις που άφησε σε μένα,που αναγνώριζα κάποιες αρετές του στην όλη πορεία του,μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έφερε από αυτό που επεδίωκε.

Καλά,Ταρζάν δεν τον είχα δει ποτέ.Από τη χτεσινή του εκπομπή όμως κι εδώ θα ξέρω ότι είναι μια μαϊμού μεταμφιεζμένη σε Ταρζάν!

Ο λεχρίτης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.