Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Καλαβρύτων Αμβρόσιος:"Κύριε Καψή, περιμένουμε..."

ImageΆμεση ήταν η επέμβαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου μέσω του προσωπικού του blog, για τις τοποθετήσεις του συνήθως "προκλητικού και ελαφρά τη καρδία" τηλεεισαγγελέα και τηλειεροεξεταστή Καψή στο χθεσινό κεντρικό Δελτίο του Mega σχετικά με το πρόσωπο του. Γνωστό εξάλλου "γιουσουφάκι" ο Καψής είναι γνωστό σε όλους ότι η άποψή του είναι συνήθως συντονισμένη με συμφέροντα και παρεμβάσεις "υψηλών τόνων" .
Ο Αμβρόσιος με τίτλο " Κύριε Καψή, περιμένουμε..." απάντησε στην χθεσινή τοποθέτηση του κ. Καψή.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε προ ολίγου στο κεντρικό δελτίο του MEGA τον έγκριτο δημοσιογράφο κ. Καψή να λέγει ξεκάρφωτα: «εξάλλου ο Καλαβρύτων μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες ενέργειες» ή κάπως έτσι.

Η απαράδεκτη και αυθαίρετη αυτή τοποθέτηση μας οδήγησε να προβούμε αμέσως σε έντονη τηλεφωνική διαμαρτυρία προς τον Διευθυντή των Ειδήσεων κ. Στραβελάκη.

Διά του κ. Διευθυντού καλέσαμε τον κ. Καψή, για την αξιοπιστία τόσο του εαυτού του όσο και του μεγάλου Καναλιού, να μας εξηγήσει τι εννοεί και να μας πληροφορήσει με κάθε λεπτομέρεια πως, πότε και που ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων προέβη σε ενέργειες και πράξεις που αντιβαίνουν στα χρηστά ήθη.

Η στάση του κ. Στραβελάκη υπήρξε άψογη. Τώρα περιμένουμε τον κ. Καψή να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

mkka.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.