Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Σημαντικά κι ασήμαντα

  • Κόσμος πολύς φεύγει από Πρώτο Θέμα (λόγο Μάκη και της γενικότερης κρίσης) αλλά και από τον Ελεύθερο Τύπο της Γιάννας καθώς θεωρούν το νέο εργασιακό περιβάλλον σκληρό κι απάνθρωπο. Πάντως ετοιμάζεται και μια μεταγραφή μεταξύ των 2 καθώς η ομάδα του ενθέτου του ΕΤ για το αυτοκίνητο μετακομίζει προς Έθνος μεριά και το κενό όπως φαίνεται θα καλύψουν (σύμφωνα με το mediablog) οι συντάκτες του Car+Speed από το ΠΘ.
  • Μαθαίνουμε ότι ιεράρχες (και εκπρόσωποί τους) παίρνουν συνεχώς τηλέφωνα σε κρατικούς και ιδιωτικούς σταθμούς για να αυτοπροσκληθούν σε εκπομπές (όχι δεν κάνουμε πλάκα).
  • Παντρεύτηκε τελικά ο Γάλλος πρόεδρος Ν. Σαρκοζί την κατά 13 χρόνια νεώτερή του Κ. Μπρούνι στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων. Ο τελευταίος ηγέτης της Γαλλίας που το είχε πράξει ήταν ο Ναπολέων Βοναπάρτης.
  • Αρκετά καλά "καλύφθηκε" το θέμα της Siemens από τα σημερινά δελτία αλλά δεν θα πρέπει να εφησυχάζουν οι ένοχοι, κάποιοι κύκλοι θα το ξαναπροωθήσουν από βδομάδα.
  • Ο Πέτρος Τατούλης συνεχίζει να προκαλεί την υπομονή της Ρηγίλλης μιλώντας -παρασκηνιακά- για σκάνδαλα στο Υπ. Πολιτισμού που θα φέρουν υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πόσο θα τον αντέξουν;

από μέσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.