Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Δεν υπάρχουν δαχτυλίδια στη ΝΔ

"Μού' φαγες όλα τα δαχτυλίδια!"
«Ουδείς μπορεί να θέσει θέμα για λογαριασμό μου» τονίζει η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τα σενάρια διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, προσθέτοντας παράλληλα πως «στα δημοκρατικά κόμματα δεν υπάρχουν δαχτυλίδια».
«Όποιος θέλει να θέσει θέματα, δικαίωμα του. Αλλά μπορεί να τα θέσει μόνο για λογαριασμό του. Για δικό μου λογαριασμό δεν μπορεί κανείς να τα θέσει» δηλώνει η κα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Καθημερινή της Κυριακής.
Παράλληλα προτείνει την επιστροφή στην πολιτική ως απάντηση στο νοσηρό κλίμα των ημερών σχολιάζοντας για την υπόθεση Ζαχόπουλου ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν συγκαλύπτει και αυτή η επιλογή έχει και κόστος».
Παράλληλα εκτιμά ότι η ανεξαρτητοποίηση του Κώστα Κουκοδήμου δεν επηρεάζει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα, «ούτε την αποφασιστικότητά μας για να συνεχίσουμε την εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού μας προγράμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.