Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

Δεν θέλει εκλογές ο Πάγκαλος….

εκφράζει άραγε το «όλον» Πασόκ ή το βαθύ Πασόκ;
«Ο λαός δε θέλει να έχει συνεχώς εκλογές»,

δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξη στον City 99,5.

Απαντούσε σε ερώτηση που αφορούσε τα σενάρια που θέλουν πιθανή τη διενέργεια πρόωρων εκλογών, με αφορμή την υπόθεση Ζαχόπουλου και την πρόσφατη ανεξαρτητοποίηση του πρώην βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κουκοδήμου, που άφησε την κυβέρνηση με οριακή πλειοψηφία 151 εδρών.

Όσο για την υπόθεση Ζαχόπουλου, ο Πάγκαλος δήλωσε «Κι εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν κάναμε έτσι…Θα χαρώ πολύ να γίνει ένα βήμα η κυβέρνηση, ώστε ο τόπος να γλιτώσει από αυτό το άγος».
Η υπόθεση Ζαχόπουλου εξελίχθηκε με βάση τα «συμφέροντα» και τα εκατομμύρια €, δύο βρώμικων δημοσιογράφων, του Θέμου και του Μάκη. Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιοι άλλοι βρώμικοι σταθμοί και δημοσιογράφοι, δεν είναι και λίγοι, οργανώσουν και συντονίσουν κάποια άλλη «επίθεση», άλλων συμφερόντων. Το Πασόκ και ο Πάγκαλος θα ήταν ορθότερο να έκαναν και την αυτοκριτική τους για τα εκλογικά συστήματα που κληροδοτεί και κινούνται πάνω σε μικροκομματικά οφέλη αλλά ταλαιπωρούν τη χώρα και διευκολύνουν τελικά ύποπτα και καναλαρχικά συμφέροντα. Γιατί μόνο τα κανάλια μπορούν να διαστρεβλώνουν και να παραποιούν την πραγματικότητα προσδοκώντας εξυπηρετήσεις και εκβιάζοντας εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.