Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΑΗ ΤΡΕΜΗ ΤΖΙΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΥΤΙΑΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΜΑΚΗΣ ΘΕΜΟΣ ..

sofistis

“Ονόματα αυτών πού δωροδοκήθηκαν” λέει το πρωτοσέλιδο της “Καθημερινής”.. Όχι δεν πρόκειται για τους ανωτέρω.. Αυτά είναι τα ονόματα των αστέρων της ελληνικής “δημοσιογραφίας” πού δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα.. Επί πολλά χρόνια, τουλάχιστον από το 1997 μέχρι το 2006, ο Θεός της Ζίμενς έβρεχε μίζες αλλά οι “λειτουργοί” αυτοί της ενημέρωσης ήταν χωμένοι στη μπανιέρα τους..

Εντάξει, ήταν βουτηγμένοι μέσα στη σαπουνάδα οι άνθρωποι και δεν είδαν και δεν άκουσαν.. Ρεπορτάζ γιατί δεν έκαναν όταν ..βγήκαν απ τη μπανιέρα;; Υπήρχε κάποιος ζωντανός οργανισμός σε αυτόν τον τόπο πού δεν πίστευε ότι φαγώθηκαν εκατομμύρια ευρώ για την Ολυμπιάδα; Τώρα, όπως γράφει η “Καθημερινή”, τα ονόματα αυτών πού λαδώθηκαν από τη Ζίμενς, για να αναλάβει το σύστημα ασφαλείας των Ολυμπιακών του 2004, θα βγουν σιγά-σιγά, άλλα στο φως και άλλα στο μισοσκόταδο.. Και τότε πάλι οι αστέρες της “δημοσιογραφίας” πού δεν βλέπουν και δεν ακούν τίποτα, ούτε καν ένα dvd έχουν δει στη ζωή τους, θα γίνουν και πάλι οι κήνσορες και θεράποντες της κοινωνίας.. Θα εκφωνήσουν πύρινα σχόλια κατά της διαφθοράς και θα ζητήσουν παραιτήσεις.. Αυτοί πότε θα παραιτηθούν; Υπάρχει ποτέ στην ιστορία έστω και μία παραίτηση μεγαλοδημοσιογράφου γιατί δεν ενημέρωσε ως όφειλε; Εστω μία απόλυση γιαυτόν τον λόγο;
Στο εξής λοιπόν στα δικά μας “οκτάστηλα” θα δημοσιεύουμε μόνο τα ονόματα αυτών πού δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν έκαναν ρεπορτάζ και δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν και καλούμε όλους τούς φίλους της μπλογκόσφαιρας να κάνουν τό ίδιο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.