Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2008

Εξηγείστε μας κ. Ψαριανέ....


από το Νυκτερινό Επισκέπτη

.........................................

Στηριζόμενος στην προσωπική του εμπειρία«δεν καπνίζω πια, γιατί το βαρέθηκα»- υποστήριξε ότι η φούντα, το χασίς, δεν είναι σοβαρό ναρκωτικό, αλλά προκαλεί ψυχολογικό εθισμό. Μας αποκάλυψε επίσης ότι ξέρει από «καλό λάδι»
««Ωραία είναι όλα, αλλά εμένα μ΄ αρέσει πιο πολύ της Καλαμάτας, της Ξάνθης είναι πολύ καλό, του Αγρινίου, της Ηλείας»
και συνεχίζει με αφοπλιστική ειλικρίνεια όταν ρωτήθηκε για τα ναρκωτικά διατυπώνοντας την άποψή του και για τις πιο σκληρές ουσίες:
«Η κόκα είναι καταστροφή, αλλά έχει πολύ γέλιο. Ξέρεις, είσαι σπίντα πολύ κι άμα θέλεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να προλάβεις να κάνεις πράγματα..

αλλά μετά από μερικά χρόνια θα είσαι γκάου».

Και η άποψη του βουλευτού για τις φωτιές του καλοκαιριού
«Οι πυροσβέστες δεν μπορούσανε να σβήσουνε τις φωτιές, γιατί ήτανε ντάγκλα... από τις φυτείες»!
Καμία φωνή διαμαρτυρίας από κανένα, αντίθετα υψώθηκαν ύμνοι την επόμενη και κατακλύστηκε το διαδίκτυο από αποσπάσματα της συνέντευξης .
Εδώ υπάρχει πρόβλημα !!!
Αλλά κάνουμε όλοι τον «Αλέκο» (μαζί και ο Αλαβάνος)
Έκτος του ιδίου, να μας απαντήσουν και οι εισαγγελείς του τύπου που ξέρουν και λογοκρίνουν τα πάντα, εύλογα ερωτήματα
Με τα λεγόμενα του εν λόγο Κύριου εκθέτει ένα ολόκληρο κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου τι έκανε ο Κ.Aλαβάνος για αυτό για να προστατευτεί ;
Να μας διευκρινίσει ο Κ.Ψαριανός εάν είναι ξεμαστούρωτος στις συνεδριάσεις της βουλής και μπορεί να συμμετέχει στις ψηφοφορίες με καθαρό μυαλό;
Να μας διευκρινίσει αφού δεν είναι σοβαρό ναρκωτικό το χασίς και προκαλεί Ψυχολογικό εθισμό μπορούμε και εμείς να εθιστούμε σε αυτό ;
Και τέλος να μας πει πως η συναλλαγή με εμπόρους η βαποράκια ναρκωτικών τι αδίκημα είναι ;
(Στο παρελθόν είχε ξεσηκωθεί θύελλα διαμαρτυριών από τα ΜΜΕ για πολιτικά πρόσωπα που σχετίζονταν με τον ένα η άλλο τρόπο με τον κύριο Χρηστίδη τον γνωστό τσαντοκαναλάρχη της Θεσσαλονίκης)
Δεν αποποιώ των ευθυνών την Ελληνική Αστυνομία διότι είναι ένοχη και αυτή αλλά δεν μπορώ να ακούω από Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου τέτοια λόγια, διότι είναι ένας από τους τριακοσίους εκπροσώπους μας και να γίνεται γαργάρα από τους εισαγγελείς του τύπου, και να υμνείτε από πολλά ιστολόγια.
Μπορεί κάποιος να απαντήσει στο γνωστό ερώτημα ,που κατάντησε σλόγκαν από κάποιους δήθεν ¨Έξυπνους » «Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας ;»

Τελικά πια αρχή ισχύει ;
H Αρχή «Καίσαρι τα του Καίσαρος και Θεώ τα Θεού»
ή μήπως
H Αρχή «Όμοιος ομοίω αεί πελάζει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.