Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Χρήστος Ζαχόπουλος «Δεν ήθελα να κάνω ό,τι έκανα»

Ο γιατρός Αντώνης Βασιλογιαννακόπουλος, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Χρήστου Ζαχόπουλου, μπήκε προχθές στο δωμάτιό του, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού, λίγο μετά την αποσωλήνωσή του.
Προσπάθησε να του «πιάσει» κουβέντα αλλά ο τέως γενικός γραμματέας έδειχνε πολύ αδύναμος. Η φωνή του μόλις που έβγαινε από μέσα του, καθώς η τραχειοστομία που του έγινε τον εμπόδιζε. Τα όσα έλεγε τραυλίζοντας ήταν μάλλον ασαφή. Ωστόσο,σε μια στιγμή ο προσωπικός γιατρός του στο «Ερρίκος Ντυνάν» κατά το διήμερο της νοσηλείας του στις 17 και 18 Δεκεμβρίου άκουσε τον Ζαχόπουλο να του λέει με φωνή βραχνή, ψιθυρίζοντας σχεδόν:
-"Αντώνη, δεν ήθελα να το κάνω αυτό που έκανα!"
-Δεν άντεξες στην πίεση;, τον ρώτησε ο γιατρός.
Το νεύμα του τέως γενικού γραμματέα με τα μάτια ήταν θετικό. Πράγματι, όπως λέει αυτές τις ημέρες στους φίλους του και ο γιος του Θανάσης Ζαχόπουλος, κανείς στην οικογένεια δεν περίμενε ότι ο πατέρας του θα αποπειράτο να αυτοκτονήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.