Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Ο Χατζηνικολάου πέταξε στην αρένα τον Κουκοδήμο.

Στημένο show "Χ'νικολάου-30φυλλόπουλου" να πετάξουν στη σέντρα τον Κουκοδήμο. Άλλη μια προσπάθεια να φύγουν από πανω τους οι "υποψίες" που υπονόησε το άλλο όργιο ο Καμπουράκης. Ουπς! Συγνώμη μου ξέφυγε. Μα το είπα; Όχι δεν το είπα! Ο Χαρδαβέλας μάλιστα, υπονούσε ώρα πριν, ότι έρχεται "λουτρό αίματος" για την Κυβέρνηση.
Ο ίδιος ο 30φυλλόπουλος μας έχει μπερδέψει για το "φίλο" του, Κουκοδήμο. Τι ήθελε τελικά στην ταράτσα που παραλίγο να βουτήξει στο κενό. Πήγε μόνος του επειδή απλά άκουσε "κάτι" (...σε όλη την Ελλάδα συζήταγαν για τα πεντάμαυρα του Θέμου, στη Βουλή δεν το ήξεραν); Ή εκτελούσε διερευνητική αποστολή εκ μέρους Κλάδά. Θα μας τρελάνει; Τον κατέβασε στο σαλόνι γιατί εκεί είχε ετοιμάσει τα γνωστά σύνεργα "καταγραφής"; Ξέρει ο Μάκης. Ένα σαλόνι στούντιο. Βλέπετε από πίσω παίζονται εκατομμύρια € και όχι δαχμούλες!

Ο Κουκοδήμος πάντως θα κληθεί σύντομα από τον Καραμανλή να ξεκαθαρίσει το τοπίο, αφού ο Χατζηνικολάου το είπε, μάλλον του ξέφυγε και η κατάσταση έχει ξεφύγει γενικώς. Από κει που ήθελαν να "πέσει η Κυβέρνηση", τελικά μας έχουν μπουχτήσει στο ψέμα. Τελικά βγάζουν τα μάτια τους, δεν ξέρουν τι τους φταίει και νέο 89 δεν βλέπουν νά' ρχεται!!!

Προσωπικά, δεν θα με παραξένευε καθόλου να έχουν δει όλοι τους, το ροζ dvd. Ένα μάτσο βιόλες είναι. Ξερά μπουμπούκια του κακού Απλώς ο Ζαχόπουλος τρελάθηκε, σάλταρε και τα χάλασε όλα. Respect. Καλά να πάθουν!!!
[Ο Κουκοδήμος ανήκει σε μια γενιά αθλητών των οποίων οι διακρίσεις έβγαλαν τον ελληνικό στίβο από τα πέτρινα χρόνια και τον οδήγησαν στις διεθνείς επιτυχίες και την αναγνώρηση. Μαζί με τη Βούλα Πατουλίδου, την Νίκη Μπακογιάννη και τον Λάμπρο Παπακώστα υπήρξε η αφορμή για την οργάνωση του στίβου σε επαγγελματικά πρότυπα από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, και την ανάδειξη πάρα πολλών νέων αθλητών. Γεννήθηκε στη Μελβούνη, στις 14 Σεπτεμβρίου 1969 είναι πρώην πρωταθλητής και ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στην Πιερία. Συγκεκριμένα, η καταγωγή του είναι από τον Άγιο Δημήτριο. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο Κατερίνης και είχε προπονητή το Γιάννη Παπαγεωργίου.]

Ο Κουκοδήμος είναι παλίκαρος, εσείς οι Θεμομάκηδες,είστε οι βρωμιάρηδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.