Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Ο Καρχιμάκης καταγγέλει

διορισμό συγγενή του Βουλγαράκη.
ουάου!!!!!
Ο Καρχιμάκης καταγγέλει με επερώτηση στη Βουλή, τον διορισμό συγγενή του υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη ως τρίτου μέλους στο Συμβούλιο Εκκαθάρισης του Οργανισμού Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης - Θεσσαλονίκη 1997.

Αυτός ο διορισμός έγινε τον Σεπτέμβριο του 2006 και αφορούσε στον Αλ. Πελέκη, δικηγόρο. Από τη στιγμή που είναι συγγενής του Βουλγαράκη υποχρεούται να παραμένει σε ανεργία διαρκείας. Όταν θα μας κυβερνήσει ο Καρχιμάκης η ανεργία διαρκείας πρόκειται να μετατραπεί σε «δημοκρατική» ανεργία αορίστου χρόνου.



Ρωτά ο Καρχιμάκης, στη Βουλή: «Ποια ήταν μέχρι σήμερα η αμοιβή του κ. Πελέκη για τις υπηρεσίες του; Οι αμοιβές αυτές επιβαρύνουν, ναι ή όχι, τον κρατικό προϋπολογισμό; Ποια ακριβώς είναι τα προσόντα του κ. Πελέκη, πέραν της συγγενικής του σχέσης με τον πρώην υπουργό Πολιτισμού, τα οποία στηρίζουν την επιλογή του για το Συμβούλιο Εκκαθάρισης του Ο.Π.Π.Ε.Θ. 1997;»

Τώρα τι ακριβώς τον πείραξε ο Πελέκης ή η εκκαθάριση του Ο.Π.Π.Ε.Θ. 1997; Μάλλον τον ενοχλεί η αποκάλυψη της βρωμιάς και της λαμογιάς γύρω από την «Πολιτιστική Πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη 1997».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.