Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

'Οχι Άλλα DVD! ('Ημαρτον!)

Δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι απέναντι στην απίστευτη- για τα καθ' ημάς τουλάχιστον -προσπάθεια να εμποτιστεί ο δημόσιος διάλογος με ανούσια, επικίνδυνα και απάδοντα των ελάχιστων ορίων αξιοπρέπειας στοιχεία. Δεν θα επεκταθούμε καθόλου σε περαιτέρω σχολιασμό, αποφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο έστω και κατ' ολίγον διολίσθησης σε αυτή την γλοιώδη και ολισθηρή ατραπό.
Παρακαλούμε θερμά τους αναγνώστες μας οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε κάποιο ιστολόγιο -είτε ως διαχειριστές είτε ως αναγνώστες - και μοιράζονται ίσως τις ίδιες ανησυχίες να αναρτήσουν ανάλογο -πολύ ταπεινά θα προτείναμε τον ίδιο- τίτλο σε κάποιο άρθρο ή σχόλιό τους. Εκτιμούμε ότι το διαδίκτυο, λόγω της διαμοιρασμένης και ευρείας χρήσης του από ανθρώπους όλου του πολιτικού, κοινωνικού και ηλικιακού φάσματος, παρέχει τη δυνατότητα αντιστάθμισης της τρέχουσας -εν πολλοίς επιβαλλόμενης- ροής ειδήσεων από πλευράς των κυρίαρχων ΜΜΕ. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν λείπει ούτε η αξιοπρέπεια ούτε η λογική από τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.