Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Από το Θεμομάκη στον Χιοκαμπουράκη!

Το ανώτερο στάδιο της Θεμομακειάδας είναι η Χιοκαμπουρακειάδα.
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε αυτεπαγγέλτως ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Π. Πούλιος για την συζήτηση-χαβαλέ των δημοσιογράφων Στέφανου Χίου και Δημήτρη Καμπουράκη για την υπόθεση Ζαχόπουλου.
Ζητείτε να διαπιστωθεί αν στην υπόθεση προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της παραβίασης τηλεφωνικού απορρήτου υπό την έννοια της μαγνητοφώνησης τηλεφωνικής συνομιλίας χωρίς τη συναίνεση του Καμπουράκη.
Ένα άλλο θέμα που προκύπτει είναι αν το ηχητικό που παρουσιάζει ο Χίος είναι μονταρισμένο, γιατί φαίνεται ότι ο Χίος το έχει πετσοκόψει για να προσδώσει σοβαροφάνεια στις καλαμπούρδες του Καλαμπουράκη.
Εν τω μεταξύ σήμερα σε μια γελοία μεσημεριανή εκπομπή ο Χίος προέβλεπε ότι θα πάει στην Κόλαση αλλά αν ο Καμπουράκης πάει Παράδεισο, τότε θα τρέξει να τον αρπάξει, να τον κοιτάξει στα μάτια και να του βροντοφωνάξει: «Χαβαλέ»!!!
Θεέ μου, σώσε μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.