Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Μεγάλι αποκλιστικί αποκάλιψι!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Δρ. Απαράδεκτου (μη ανεγνωρισμένο PHD και στην “kerdoforo dimosiografia”), η ΕΣΗΕΑ αντέδρασε άμεσα στις πληροφορίες που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας και εξέθεταν πλήθος δημοσιογράφων κατηγορώντας τους ως ανορθόγραφους. Για να «βουλώσει » τα στόματα όσων κατηγόρησαν βάναυσα την ευγενή αυτή ράτσα δίποδων, εξανάγκασε τα μέλη της σε υποχρεωτικό διαγώνισμα στην ορθογραφία. Το αποτέλεσμα υπήρξε αναμενόμενο. Άπαντες έγραψαν άριστα.
Όμως εμείς - δηλαδή εγώ - θα καταγγείλουμε την ΕΣΗΕΑ, διότι το διαγώνισμα ήταν στημένο. Φέϊκ ! Σικέ! Όχι, δεν έδωσαν το DVD με τα θέματα στον Θέμο ο οποίος με τη σειρά του το παρέδωσε στο Μαξίμου και από εκεί διέρρευσε στις εφημερίδες. Άλλο έκαναν οι μπαγάσες και εμείς - δηλαδή εγώ - σε παγκόσμια φυσικά αποκλειστικότητα, θα το αποκαλύψουμε.
Έχουμε και λέμε. Μαζώχτηκαν οι τελάληδες στο μέγαρο μουσικής και υπό τους ήχους της ποιμενικής κάποιου Μπετόβεν αν δε κάνω λάθος, βγήκε ο Σόμπολος και μοίρασε σε όλους από μία κόλλα χαρτί και ένα μολύβι. Κατόπιν, ανέβηκε στη σκηνή, κάθισε στη θέση που συνήθως κάθονται οι πριμαντόνες και άρχισε να απαγγέλει λέξεις, τις οποίες οι δημοσιογράφοι έπρεπε να καταγράψουν - ορθογραφημένες παρακαλώ - στο χαρτί.
Και ιδού η μεγάλη αποκάλυψη. Ενώ αποδεδειγμένα ουδείς αντέγραψε και ακόμα πιο αποδεδειγμένα ουδείς έκανε έστω και ένα ορθογραφικό - του ονόματός τους εξαιρουμένου μια και σ΄ αυτό τον άθλο δε τα κατάφεραν όλοι - το διαγώνισμα ήταν καραστημένο . Ως απόδειξη φέρω αντίγραφο της κόλλας του διαγωνίσματος ενός τυχαίου δημοσιογράφου το οποίο μου παρέδωσε σε μαύρη σακούλα μια 33χρονη (μεγαλύτερη έμοιαζε αλλά τέλος πάντων) οικοκυρά, έναντι αμοιβής εις είδος. Της έκατσα, … και μου το έδωσε. Πάρτε λοιπόν το αντίγραφο στη μούρη και δείτε τις πομπές τους.
Μετά τιμής
Ο, το σκάνδαλο αποκαλύψας, σεπτός δόκτορας
Απαράδεκτος
Υ.γ. σε επόμενη εκπομπή θα ασχοληθούμε με τις προφορικές ανορθογραφίες των δημοσιολόγων τελάληδων. («πέστε μου», «δέστε και με τα μάτια σας» και άλλες **λογοκρισία** που συνήθως λέει ο κατά δήλωσίν του μορφωμένος!!!! τελάλης Τσαρούχας ο Μασονομάχος --- εκατομμύρια έβγαλε από την μετάφραση που παρουσίασε για δική του συγγραφή το παλιόπαιδο ---)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.