Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ….ΘΕΜΟ

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον Θέμο.
Τα 5.000.000 ευρώ που κατατέθηκαν πέρυσι τον Ιούλιο στον λογαριασμό του Θέμου Αναστασιάδη, απειλούν να γίνουν ``βρόχος`` τόσο για τον ίδιο όσο και για κάποιους άλλους σχετικούς αλλά και άσχετους με το θέμα του .
Προσπαθεί βέβαια να βρει στηρίγματα Ρίχνει διάφορες αντιδεξιές κορώνες μήπως ψαρέψει την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ , αλλά αυτοί έχουν καεί με τον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι πλέον . Πέραν ότι εδώ καίγεται το σπίτι τους με τα εσωκομματικά τους προβλήματα, τον Θέμο να κοιτάνε τώρα
Προσπαθεί να βρει και επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν όμως ότι δεν πείθει κανέναν και περισσότερο τις διωκτικές αρχές.
Προκαλεί εντύπωση σε όλους μας ,ότι αυτό το τόσο μεγάλο ποσό που κατατέθηκε στο υποκατάστημα της BNP Paribas στο κολωνάκι πέρυσι τον Ιούλιο , ήταν σε μετρητά και όπως έχει διαρρεύσει στον τύπο , η αριθμό-σειρά των χαρτονομισμάτων ήταν συνεχόμενη .
Που τα είχατε αυτά κ Θέμο ;; Τα κρατάγατε κάτω από το κρεβάτι σας ή στο μπαούλο της γιαγιάς σας ;


Αστεία πράγματα που κανείς πλέον δεν πιστεύει.
Όπως ανέφερε δε και ο δημοσιογράφος κ . Άρης Σπίνος στο αποκαλυπτικό δελτίο του ΕXTRA-3 , κατά πληροφορίες του το ΣΔΟΕ έχει σχεδόν στοιχειοθετήσει την υπόθεση. Τα εισοδήματα του Θέμου σύμφωνα με τις φορολογικές του δηλώσεις δεν δικαιολογούν αυτό το ποσό , και ούτε καν το πλησιάζουν .
Αν επιβεβαιωθεί ότι το ποσό αυτό αποτελεί ``μαύρο χρήμα `` , εκτός από τις δημεύσεις περιουσίας κλπ , το πόρισμα θα σταλεί στον εισαγγελέα της ΥΠΠΕ , τον κ . Ιωαννίδη για τις ποινικές ευθύνες .
Δεδομένου δε ότι το αδίκημα είναι κακούργημα , επισύρει 10ετη κάθειρξη και μάλιστα μη εξαγοράσιμη .

Γι` αυτό σου λέω Θέμο ….ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.