Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

ΛΑΟΣική "Κυβέρνηση Προσωπικοτήτων".

Έχουμε γράψει κατά κόρον ότι οι κάλπικοι παράδες σήμερα αποκαλύπτονται τάχιστα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για άλλη μια φορά αποκαλύπτεται. Προτείνει για να βγούμε από την κρίση και για να «ανανεωθεί» το πολιτικό σκηνικό, «κυβέρνηση προσωπικοτήτων»!!!
Φυσικά δεν εξήγησε πώς θα ανανεωθεί η ΠΟΛΙΤΙΚΗ με την κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Βάζοντας, μήπως, ο «Μανωλιός τα ρούχα του αλλιώς»; Ή με το ανακάτεμα της ίδιας «σαβούρας»: Δηλαδή των ίδιων πολιτικάντηδων σε άλλα κομματικά σχήματα, σχήματα στα οποία αυτός, το «περιφερόμενο», πεπαλαιωμένο «υλικό» θα ξεπλυθεί και θα …μεγαλώσει!!!

Η κυβέρνηση προσωπικοτήτων είναι το τελευταίο χαρτί ενός παρακμασμένου καθεστώτος για τη ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ!!!

Συμπέρασμα πρώτο:
Ο Καρατζαφέρης, ο μέγας «εχθρός» του μεγάλου κεφαλαίου(!), αγωνίζεται με νύχια και με δόντια να διασώσει αυτό το καθεστώς και να το βγάλει από το αδιέξοδο με την απάτη της κυβέρνησης προσωπικοτήτων αυτού του καθεστώτος!!!

Οι Αμερικανοί, οι «νταβατζήδες» και όλη η νεοταξική αμερικανόδουλη λέπρα απεργάζονται ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ σχέδια αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού, παραμερισμού των «απείθαρχων», κατάλυσης και των υπολειμμάτων της λαϊκής κυριαρχίας και την ΕΔΡΑΙΩΣΗ ενός κομματικού τοπίου πλήρως ελεγχόμενο.

ΑΥΤΟ είναι ανανέωση της πολιτικής; Ή Ολοκληρωτική υποταγή της πολιτικής στα εξωθεσμικά κέντρα;


Η ανανέωση των ιδεών και της πολιτικής προωθείται ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ενεργοποίηση και οργάνωση του λαού, την ανάπτυξη των κινημάτων και των ιδεολογικών και πολιτικών συγκρούσεων…

Αν εξαιρέσει κανείς το ΚΚΕ,
ουδείς άλλος από τους θιασώτες της «εξυγίανσης», της «κάθαρσης» και της «ανανέωσης» του πολιτικού σκηνικού το θέτουν. Ούτε καν το υπαινίσσονται!!!

Ο Καρατζαφέρης, ανεξάρτητα από τις ανέξοδες κορώνες κατά των Αμερικανών, του μεγάλου κεφαλαίου κ.λπ ΠΡΟΩΘΕΙ στην πράξη αυτά που θέλουν οι Αμερικανοί, οι «νταβατζήδες» και τα φερέφωνά τους: Πολιτικά και δημοσιογραφικά…
Γρανάζι των παρακρατικών μηχανισμών: Ξένων και ντόπιων!!!
Γρανάζι μηχανισμών που τώρα στήνουν «πολιτικές εκπομπές» και με τις Δρούζες, με καλεσμένους καρατζαφερικούς και δημοσιογραφικά «μπουμπούκια» σαν τον αδελφό του και Σία!!!

Νέοι αρουραίοι των υπονόμων παίρνουν τη σκυτάλη των αστυνομικών ιστοριών και των «σκληρών» πορνό…
Νέα μαθήματα δικαίου και ηθικής, εντιμότητας και καθαρότητας από τη δημοσιογραφική και πολιτική αλητεία των παρακρατικών υπονόμων.

Η ικανότητα, όμως, αντοχής του νευρικού μας συστήματος και της αισθητικής μας, έχει τα όριά της…


Ρεσάλτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.