Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Ζαχοπουλειάδα:ο...πνιγμένος και οι ρουφιάνοι!

kabourakis.jpgpretenteris.jpgtremi.jpgkapsis.jpgthumb_eikones_genikestsimas.jpgtriantafyllopoulos.jpg1.jpgimgphp.jpg

“Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται”, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Φαίνεται η ρουφιανιά και η διαπλοκή δεν είναι… εφεύρεση των Νεοελλήνων, αλλά… αρχαία “πολιτιστική” κληρονομιά!!!
Επειδή, η “Ζαχοπουλιάδα”, επιτέλους, ξεδιπλώνεται στις πραγματικές της διαστάσεις, αποκαλύπτοντας την φοβερή αθλιότητα που κυριαρχεί στον εκδοτικό-μιντιακό-δημοσιογραφικό χώρο, εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτε περισσότερο επί της ουσίας…
Τα άλλοτε “συντρόφια” - που τους “ένωνε” μόνο το αντινεοδημοκρατικό, αντιμητσοτακικό και αντικαραμανλικό μένος και η ιδιότητα του πρασινοφρουρού… - τώρα, που ο καθένας προφυλάσσει το… τομάρι του, αλληλοκαρφώνονται και αλληλοσπαράσσονται ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ!!!
Ο δε Μεγάλος Ηγέτης και Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αναδεικνύεται στον Μεγαλύτερο Μεταρρυθμιστή του πολιτικού βίου της Χώρας: στον άνθρωπο που επί των ημερών του - και με τους ευφυείς χειρισμούς του - ξεμπροστιάζεται και απομυθοποιείται όλο το σκοτεινό και ολέθριο για τη Δημοκρατία, τους Θεσμούς και τη Λαϊκή Κυριαρχία μιντιακό παρακράτος της διαπλοκής, των εκβιαστών και των νταβαντζήδων, το οποίο εξέθρεψε και υπέθαλψε σε τερατόμορφες διαστάσεις η πασοκική λαίλαπα της 20ετίας!!!
Για άλλη μια φορά, Εύγε Μεγάλε Ηγέτη, Κώστα Καραμανλή!!!


φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.