Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Ο σκοτεινός κόσμος των Indymedia (IMC).

megulina

Συγκλονιστικά στοιχεία για την μεγάλη σύγκρουση στους κόλπους του ελληνικού Indymedia (εδώ), το 2002 όταν κάποιοι ανακάλυψαν ότι τους χρηματοδοτεί το σκοτεινό δίκτυο του Αμερικανού πολυεκατομμυριούχου G. Soros. Τώρα εξηγούνται όλα!


Το ίδιο συνέβη και στην Αργεντινή, όπου οι συντελεστές του Indymedia κατήγγειλαν και αυτοί ότι λάμβαναν υπογείως ενίσχυση από τον G. Soros. (εδώ)

Indymedia Θεσσαλονίκης: μια μικρή πικρή ιστορία

Στα τέλη του 2001 ξεκινάει την λειτουργία του το Indymedia Θεσσαλονίκης, σχεδόν παράλληλα με αυτό της Αθήνας. Όμως πριν κλείσει έξι μήνες λειτουργίας, οι σύντροφοι από την Θεσσαλονίκη αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά, με το παγκόσμιο δίκτυο των imc.

Οι συντελεστές του Indymedia Θεσαλονίκης μετά από συζητήσεις και προβληματισμό πολλών μηνών αποφασίζουν να διακόψουν την λειτουργία του καταγγέλλοντας «Σχέσεις με εταιρείες, θεμελιακούς πυλώνες του καπιταλισμού και κρατικούς θεσμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.