Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Γιατί καλούν σε εκπομπές, δικηγόρους ύποπτους για κακουργήματα;

επιστολή προς το Κεντρί


«Αγαπητό Κεντρί!
Χθες βράδυ* παρακολούθησα την εκπομπή του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα, ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. Μεταξύ των προσκεκλημένων, τους οποίους έκρινε ότι θα μπορούσαν να συμβάλλουν με την έκφραση της άποψής τους, για θέματα ηθικής και αξιών, κάλεσε και τον δικηγόρο Αθηνών Γεώργιο Σπυρ. Αλφαντάκη, προκειμένου να πληροφορήσει τους ακροατές του για τα δρώμενα και κυρίως, για να στηρίξει το δίκαιο του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη.Και βεβαίως, το ποιον θα καλέσει ο κύριος Χαρδαβέλλας είναι δική του επιλογή, μια και είναι δική του η εκπομπή. Όμως, εκείνο που παραμένει αδιανόητο είναι, πώς κρίνει αναγκαίο, να πληροφορήσει τους ακροατές του «για τις απόψεις περί ηθικής», τον Αλφαντάκη, όταν δεν πληροφόρησε τους ακροατές του, ότι ο κύριος αυτός στις 9/1/2008 δικαζόταν μετά του υιού του Σπύρου, στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών, για «ηθική αυτουργία σε ξέπλυμα χρήματος».Αδίκημα «… παρωνυχίδα», μια και πολύ καλά γνωρίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος, ότι έπεται συνέχεια, στην απίστευτη αυτή ιστορία ξεπλύματος χρήματος ύψους 100.000.000 Ευρώ, σύμφωνα με το πολυσέλιδο πόρισμα της ΥΠ.ΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ).Όρα τίτλον «Ελευθεροτυπίας», ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΑΚΡΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΚΑΊΝΗΣ (συνημμένον).Γνωρίζει πολύ καλά επίσης, από πότε απασχολεί την Ελληνική Δικαιοσύνη, ο εν λόγω δικηγόρος, ως επίσης γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την επερώτηση 5 Βουλευτών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. της 28/11/2007 προς τον Υπουργόν Δικαιοσύνης κλπ., κλπ.
Επί τη ευκαιρία, ζητώ δημοσίως, για μια ακόμη φορά, να μου «επιστρέψει ο κύριος Χαρδαβέλλας, το πολύτιμο φωτογραφικό υλικό, καθώς και τα έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία του ενεχείρησα και που αποδεικνύουν την ενεργό δράση και το έργο, του προσκεκλημένου του Γ. Αλφαντάκη, προκειμένου, εκτός των άλλων, να τα χρησιμοποιήσει σε «προγραμματισμένη εκπομπή του», που «ποτέ δεν παρουσίασε».
Με εκτίμησηΚάπταιν Γιάννης Εμμ. Νομικός
*Αναφέρεται στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» της 14/01

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.