Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Ελληνοαμερικάνους προσπαθεί να ``αλιεύσει `` η CIA.

..........................................
Mη φαντάζεστε τίποτα σκοτεινά και υπόγεια σενάρια για την ``αλίευση`` τους.
Καταρχάς σήμερα η προδοσία ονομάζεται πρόσληψη , και η πάλε ποτέ ``αλίευση `` ονομάζεται αγγελία . Ναι ! Αγγελίες μέσω των εφημερίδων , των περιοδικών ή του διαδικτύου . Τόσο απλά .
Θα αναρωτιέστε που γίνονται όλα αυτά ; Μα που αλλού , στη σύμμαχο μας τις ΗΠΑ . Παραθέτω φωτό δίπλα από ελληνοαμερικάνικη εφημερίδα για του λόγου το αληθές .
``Η σταδιοδρομία αυτή, μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους`` αναφέρει με ελληνικούς χαρακτήρες ( κάντε διπλό αριστερό κλικ στη φωτό).
Και συνεχίζει παρακάτω στα αγγλικά : Ζητούνται δάσκαλοι-εκπαιδευτές ξένης γλώσσας... Η γνώση της μητρικής γλώσσας απαραίτητη. Σημαντική η γνώση ιστορίας, εμπορίου, οικονομίας, πολιτικής της χώρας (Ελλάδας)... Τα προσόντα σας αυτά θα βοηθήσουν τους σπουδαστές να επικοινωνούν άνετα με τους ανθρώπους, εργαζόμενοι στο εξωτερικό. Ως αντάλλαγμα, θα έχεις ανταγωνιστικό μισθό κι επιδόματα προσλήψεων …. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να περάσουν μ' επιτυχία εξετάσεις ιατρικές και ψυχολογικές, τεστ αληθείας και διεξοδική έρευνα μητρώου. Πρέπει να περάσεις και τεστ άριστης γνώσης της μητρικής γλώσσας. Αμερικανική υπηκοότητα απαραίτητη... Για περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της CIA .
Μάλιστα , και επειδή ως γνωστό είμαι αρκετά περίεργος …….την επισκέπτομαι .
Έχουμε και λέμε λοιπόν περιληπτικά . Μισθός: $50.703 - $86.801 συν bonus από $4.875 έως $9.750 Θέση εργασίας Ουάσιγκτον, και αντικείμενο εργασίας να μάθουν τους μαθητές ( πράκτορες ) την ελληνική γλώσσα , την κουλτούρα , την ιστορία κλπ .
Οι αποδοχές είναι πολύ καλές για τους κατάλληλους ......και όσοι ή όσες βρίσκουν ``συνεργάτες `` θα έχουν και επιπλέον επιδόματα .
Όπως καταλαβαίνετε δεν θέλουν οι πράκτορες να πάνε σε κάποια πανεπιστήμιο με έδρα την Ελληνική γλώσσα και φιλολογία , γιατί απλά δεν θα τους εξυπηρετούσε σε τίποτα .
Θέλουν να μάθουν την καθομιλουμένη γλώσσα και την αργκό γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να παρακολουθούν τις συνδιαλέξεις μας και να κυκλοφορούν ανάμεσα μας χωρίς να τους καταλαβαίνουμε .
Μόνο έτσι θα μπορούν να βρίσκουν και ….``συνεργάτες ``.
Και γιατί ζητάνε να έχουν οπωσδήποτε την Αμερικάνικη υπηκοότητα θα με ρωτήσει κάποιος .
Γιατί απλούστατα οι Αμερικανοί, ελληνικής καταγωγής, όταν έγιναν υπήκοοι των ΗΠΑ, ορκίστηκαν, όχι μόνο να σέβονται και να προστατεύουν το Σύνταγμα και τους νόμους της νέας πατρίδας τους, αλλά το σημαντικότερο, ορκίστηκαν, ν' ``απαρνηθούν `` την χώρα από την οποία προέρχονται``.
Αυτά από εμένα . Αρκετές πληροφορίες σας έδωσα .
.......................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.