Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Για τις δηλώσεις Αντώνη Σαμαρά.

φιλελεύθερος

.....................................

Αν η Ντόρα Μπακογιάννη κινείται υπονομευτικά απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, ας το απαντήσουν οι… καφετζούδες! Γιατί δεν αντέχει στη λογική και τη σοβαρότητα μια τέτοια συζήτηση! Και τα “επιχειρήματα” της διαπλοκής γελοία και παιδαριώδη: το ότι η Υπουργός των Εξωτερικών δεν έχει μιλήσει για τη “Ζαχοπουλιάδα”! Μα ποιος άλλος Υπουργός έχει ασχοληθεί με το θέμα; Και άλλωστε γιατί να ασχοληθούν; Μήπως η Κυβέρνηση έκανε το… προξενιό ανάμεσα στο Ζαχόπουλο και την περιβόητη 35χρονη; Ή μήπως θέλουν να ακυρωθεί η λειτουργία της Δικαιοσύνης και ν’ αρχίσει ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του; Αυτά μόνο επί των αλησμονήτων κυβερνήσεων του χθες γίνονταν! Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι σέβεται τους θεσμούς και δεν παίζει “εν ου παικτοίς”!

Όσο και αν επιχειρούν να καταστήσουν το θέμα ενδοοικογενειακή υπόθεση της Φιλελεύθερης Παράταξης, τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της χειρίζονται πολύ σωστά τα πράγματα. Αναθέτουν τα πάντα στον μόνο κατά το Σύνταγμα και τους νόμους αρμόδιο: την Ελληνική Δικαιοσύνη. Αν αυτό δεν αρέσει στους “νταβατζήδες”, τότε ας καταλάβουν ότι με τον Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία την… πάτησαν! Κανένα κορυφαίο στέλεχος της κυβερνώσας παράταξης δεν θα ρίξει νερό στο μύλο των δολίων και σκοτεινών σχεδιασμών τους!

Γι’ αυτό θλιβόμαστε βαθύτατα για τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά που έδωσαν τροφή για την καλλιέργεια εσωστρέφειας την ώρα που χρειάζεται συμπαράταξη και ολομέτωπη επίθεση ενάντια στα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες. Ας ελπίσουμε, ότι επρόκειτο απλώς για… κεκτημένη ταχύτητα και αφέλεια του πάλαι ποτέ “αγαπημένου παιδιού” της οικογένειας Μητσοτάκη, διαφορετικά η λαϊκή θυμοσοφία τείνει για άλλη μια φορά να επιβεβαιωθεί πανηγυρικότατα: “ο λύκος κι αν εγέρασε…”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.