Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

Γεωργακόπουλος: ειδικότης στη διαχείριση και αξιοποίηση των τηλεοπτικών «σκουπιδιών».

Ξαφνικά και από το πουθενά, σε κάθε μεγάλη υπόθεση που ταλανίζει τον τόπο τα τελευταία χρόνια, εμφανίζεται, ως δια μαγείας, ο απότακτος αστυνομικός Γεωργακόπουλος με σακούλες σκουπιδιών. Κανένα κανάλι δεν αναφέρει ότι είναι απότακτος και γιατί άραγε αποτάχθηκε. Φυσικά για να γίνει απόταξη, δεν αρκεί κάποιο απλό πειθαρχικό παράπτωμα, πρέπει να έχει διαπράξει πονικό αδίκημα. Και εκτός των άλλων ήταν ανάμεσα σε 32 συλληφθέντες το 1997 σε rave party όπου διακινήθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Δικαστικά αποδείχτηκε ότι ο κύριος διασκέδαζε στο πάρτυ με 20χρονους. Τώρα θέλει να μας πείσει ότι βρίσκει στα σκουπίδια έγγραφα και άλλα καλούδια υπουργών και υπουργείων, γκαμώ τα υπουργεία μου. Νομίζει μάλιστα ότι το χάφτουμε.
Δυόμισι χρόνια πριν ο γνωστός Πρετεντέρης είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση κατασυκοφάντησης του Νικήτα Κακλαμάνη, χρησιμοποιώντας ένα χαρτί που είχε βρει στα... σκουπίδια ο γνωστός πλην ύποπτος Γεωργακόπουλος. Προχθές όμως εξαπέλυε μύδρους, γιατί χάνει την ώρα του ασχολούμενος μ’ ένα... κωλόχαρτο που είχε μαζέψει (άγνωστο από πού) πάλι ο Γεωργακόπουλος.

Ο κύριος αυτός έχει μια μη κυβερνητική οργάνωση την «Πρωτοβουλία Πολιτών»(ΣΕΑ), που δραστηριοποιείται στον τομέα των ατομικών δικαιωμάτων. Μάλιστα στις 6/4/2005 η ΣΕΑ ζήτησε άδεια από την «Αρχή Προστασίας Δεδομένων» για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που προέρχονται από την βιντεοσκόπηση ομιλιών πολιτικών προσώπων.

Eιδικότητα της οργάνωσης ΣΕΑ είναι «δειγματοληπτικοί έλεγχοι» και αξιοποίηση σκουπιδιών έξω από υπουργεία, δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις(!) και τράπεζες(!). Ανακαλύπτει μέχρι και απόρρητες εκθέσεις της ΕΥΠ.

Είναι πλέον εντελώς αναμενόμενο να εμφανίζεται κατά καιρούς ο κύριος αυτός και να προβαίνει σε καταγγελίες για διάφορα σοβαρά ζητήματα, αποστέλλοντας μάλιστα στη Δικαιοσύνη και έγγραφα στοιχεία, που συστηματικά έχουν συλλεγεί από κάδους απορριμμάτων. Έτσι λέει ότι «ανακάλυψε» και τα «άκρως απόρρητα έγγραφα» του Υπουργείου Εξωτερικών και της ΕΥΠ, πεταμένα στα ...σκουπίδια έξω από το υπουργείο. Θυμάστε την περίφημη λίστα των δημοσιογράφων που «ταλαιπώρησε» τα δελτία ειδήσεων επί μέρες; Άλλο που δεν ήθελαν δηλαδή τα σκουπιδοκάναλα, αλλά τα σκουπιδοέγγραφα που αφορούσαν «δημοσιογράφους που τα έπαιρναν» από «μυστικά κονδύλια», αποδείχθηκε από την εισαγγελία ότι δεν ήταν γνήσια. Ήταν ψεύτικα και το πιθανότερο κατασκευασμένα από την ύποπτη «Πρωτοβουλία Πολιτών» του Γεωργακόπουλου, η οποία πρέπει να «αποδεικνύει» τους λόγους της ύπαρξής της γιατί ως γνωστόν οι ΜΚΟ κρύβουν πολύ ψωμί. Μάλιστα σήμερα επέμενε στον «Άλφα» και στον συνάδελφό του, σκουπιδιάρη Μάνεση, ότι το ΥΠΕΞ έπαθε μεγάλη νίλα από τις έρευνες της οργάνωσής του και τώρα προσέχουν. Δεν βρίσκουν πλέον έγγραφα στο ΥΠΕΞ(!!!!!)

Φανταστείτε ότι έστησε μαζί με τον Τριανταφυλλόπουλο, ολόκληρο γκαιμπελίστικο show με σύριγγες που «βρήκε»(δηλαδή πέταξε ο ίδιος) έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών. Αυτή η έρευνα ήταν παράλληλη με τις λίστες των δημοσιογράφων (περίεργη πάλι σχέση πρώην μπάτσων που είναι ακόμα «ενεργοί» με τους Μάκηδες. Η υπόθεση βρωμάει!).

Επιπλέον ο κύριος αυτός έχει στήσει διάφορα show καταστρέφοντας παρκόμετρα, σκίζοντας επιδεικτικά κλήσεις και προκαλώντας στα δικαστήρια διάφορες ταραχές. Παρουσιάζεται ως δήθεν ατίθασος, ανένταχτος και αντιρρησίας ενεργός πολίτης, που αναζητά την ανατροπή του κατεστημένου.

Ο απότακτος από την Αστυνομία Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ καταδικάστηκε το 2004 σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών για δυσφήμιση Δημάρχων. Λασπολογεί με θράσος, εμφανίζεται πεισματικός υποστηρικτής των φανερά συκοφαντικών και ανερμάτιστων λόγων του και όπως πολλοί άλλοι στο τέλος εκλιπαρεί συγχώρεση ενώπιον του δικαστηρίου δεχόμενος να ανασκευάσει τις ψευτιές που έχει κατά καιρούς εκστομίσει.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ Δ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
»Δηλώνω με τον πιο υπεύθυνο και κατηγορηματικό τρόπο ότι τα αναγραφόμενα στο Δελτίο Τύπου της 28/1/04 της ΣΕΑ, της οποίας είμαι πρόεδρος, καθώς και στη συνέντευξη στην εφημερίδα POLIS NEWS που έδωσα με την αυτή ιδιότητα στις 19/2/04, περί ψεύτικων έργων, πλαστών τιμολογίων, διορισμούς <μαϊμού> υπαλλήλων κλπ, πράξεις που φαίνονται να τελέστηκαν από Δημάρχους της χώρας….δεν έχουν καμιά σχέση με τους εγκαλούντες Δημάρχους… τους οποίους ουδέποτε αμφισβήτησα την εντιμότητα και το ήθος….»

2ξ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.