Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Προκαταρκτική εξέταση για τους εκβιαστές του Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Π. Πούλιος με αφορμή καταγγελίες του βουλευτή της ΝΔ, τέως υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας, κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΝΕΤ. Είχε καταγγείλει ότι είχε δεχθεί πιέσεις από δημοσιογράφους για να του αποσπάσουν 200.000 ευρώ και να αναλάβουν σύμβουλοι επικοινωνίας του. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζονταν "ιδιαιτέρως" από τις κυβερνήσεις Πασόκ. Όταν ο Κεφαλογιάννης διέκοψε τη "μάσα" από τα δημοσιογραφικά λαμόγια άχισαν να διαρρέουν τις περίφημες λίστες συνεργατών του, στο υπουργείο.
Η διενέργεια της έρευνας ανατέθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Ράικου. Η Ελένη Ράικου ορίστηκε παράλληλα ως δεύτερη εισαγγελική λειτουργός λόγω του εύρους της έρευνας για τα πεπραγμένα Ζαχόπουλου στο υπουργείο Πολιτισμού. Άραγε, ο εκβιασμός Ζαχόπουλου προέρχεται από το ίδιο κέντρο που εκβίαζε το Μανόλη Κεφαλογιάννη; Έτσι φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.