Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Απάντηση της ΕΣΗΕΑ στις καταγελίες Μ. Κεφαλογιάννη.

Ο πρώην Υπουργός ναυτιλίας κ. Μ. Κεφαλογιάννης, ύστερα από πολύμηνη καθυστέρηση, θυμήθηκε ότι δήθεν τον πολεμούσαν δημοσιογράφοι επειδή, όπως είπε, δεν δέχτηκε να τους χρησιμοποιήσει ως συμβούλους του. Ο χρόνος, που ο κ. Κεφαλογιάννης αποφάσισε να κάνει την καταγγελία του, εν μέσω της υπόθεσης Ζαχόπουλου και της απόφασης της κυβέρνησης για την πώληση των λιμανιών, δείχνει ότι σκοπός της καταγγελίας είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η απαξίωση, των διαπιστευμένων στο υπουργείο του, συναδέλφων.Η ΕΣΗΕΑ δεν έπαψε ποτέ να καλεί οποιονδήποτε να καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές ό,τι στοιχείο διαθέτει για τυχόν αδιαφανείς σχέσεις, ενδεχόμενο χρηματισμό ή καταγγελία. Η παραθυρολογία, οι ανεύθυνοι υπαινιγμοί και οι αόριστες ανώνυμες καταγγελίες, μόνο σύγχυση δημιουργούν σε θέματα, στα οποία η θέση της ΕΣΗΕΑ είναι ξεκάθαρη, δηλαδή, άπλετο φως. Εάν ο κ. Κεφαλογιάννης είχε οποιοδήποτε στοιχείο όφειλε εκείνη τη στιγμή να το καταθέσει στον Εισαγγελέα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οφείλει να δώσει αμέσως στη δημοσιότητα όλα όσα γνωρίζει και στα αρμόδια όργανα της ΕΣΗΕΑ. Εάν δεν το πράξει πρέπει να ανακαλέσει αμέσως τα όσα είπε.
[Τίποτα για το μπάχαλο των δημοσιογράφων και τον αλληλοσπαραγμό στα ΜΜΕ δεν έχετε να πείτε; Αλλά τόσα χρόνια αυτή την ποιότητα καλύπτατε. Τώρα λουστείτε την ποιότητα της ενημέρωσης!]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.