Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Πως εξαφανίζονται πέντε εκατομμύρια σε τρεις μήνες;

Μόνο ο Θέμος ξέρει.
Κανά βραβείο Γκίνες για εξαφάνιση εκατομμυρίων υπάρχει;

Σε όλες τις ελληνικές τράπεζες έχει λογαριασμούς το θηρίο ο Θέμος. Είχε βλέπετε πάρα πολλές οικονομίες και ως εκ τούτου έπρεπε να τις διασπείρει σε όλες τις Τράπεζες. Νέο χόμπυ:διασπορά οικονομιών για να αισθάνομαι φτωχός. Δε μπορώ να βλέπω τόσο χρήμα σε ένα λογαριασμό.

Οι κινήσεις δε, των λογαριασμών μπήκαν τελικά σε δυο ντοσιέ. Κάθε μέρα έβαζε, έβγαζε οικονομίες. Δεν ήθελε να τα αφήνει να σκουριάζουν. Σε κίνηση να βρίσκονται. Οι ΥΠΕΕτζίδες ψάχνουν τώρα να βρουν άν υπάρχουν «περίεργες» κινήσεις. Από πού έμπαινε το χρήμα στους λογαριασμούς του και πού πήγαινε όταν έβγαινε.

Πληθαίνουν πάντως τα ερωτηματικά τόσο για την προέλευση των χρημάτων όσο και για το πού κατέληξαν όταν τα «πήρε και τα σήκωσε». Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο λογαριασμό της γαλλικής τράπεζας ΒΝΡ μόνο 360.000 ευρώ. Τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, εφτά αναλήψεις και λείπουν κάμποσα εκατομμύρια €. Αναλήψεις έγιναν τρεις από τον ίδιο τον Αναστασιάδη, δύο από στενό συγγενικό του πρόσωπο και δύο από συνεργάτες του. Τα χρήματα πάντα ήταν σε ρευστό, ενώ αναζητείται ο προορισμός. Απάντηση στο ερώτημα:«Που πήγαν;» γιατί όπως και να το κάνουμε πέντε εκατομμύρια δεν είναι στραγάλια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.