Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Αποφασίζει ο λαός και όχι ο ΛΑΟΣ

..........................
Αφορμή λοιπόν του άρθρου μου οι λαϊκίστικες δηλώσεις του προέδρου του ΛΑΟΣ , του κ. Καρατζαφέρη , ο οποίος ζήτησε με στόμφο να παραιτηθεί η κυβέρνηση , και να πάμε σε κυβέρνηση προσωπικοτήτων.
Τώρα εγώ θα γίνω κακός αν του θυμίσω ότι το ύψιστο δικαίωμα της δημοκρατίας , δηλ. την εκλογή των αντιπροσώπων στο κοινοβούλιο και την οποιαδήποτε κυβέρνηση την προτείνει ΜΟΝΟ ο λαός και όχι ο ΛΑΟΣ .
Και δυστυχώς γι`αυτόν ο λαός ψήφισε μόλις πριν τέσσερεις μήνες .
Σαν πολύ γρήγορα δεν χαλάνε τα …φρέσκα κατά τον κ . Καρατζαφέρη;
Δεν έχουν περάσει 4-5 ημέρες που μέσα από αυτό το blog έγραφα ότι σκοτεινοί και ύποπτοι κύκλοι προσπαθούν να μας ρίξουν στην `` ιταλοποίηση `` και στον ``μπερλουσκονισμό `` και πριν αλέκτωρ λαλήσει δικαιώθηκα πανηγυρικά .
Θολωμένος καθώς φαίνεται ο κ . Καρατζαφέρης , από την επικείμενη πιθανή έλευση στην κοινοβουλευτική του ομάδα , της εθνικής μας χαστουκίστριας κ. Αθίνης , θέλησε να την υποκαταστήσει , να της κλέψει την δόξα , και να γίνει αυτός ο εθνικός μας χαστουκιστής . Ναι ! ! Χαστουκιστής του δημοκρατικού δικαιώματος και της βούλησης του λαού.
Τέτοιες ύποπτες , προβοκατόρικες και λαϊκίστικες μεθόδους κ . πρόεδρε θυμίζουν άλλες εποχές .
Ο λαός έχει πολύ πρόσφατα , απόλυτα δημοκρατικά εκφράσει την βούληση του , και αυτό δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής ΚΑΝΕΝΟΣ .
Εντός , εκτός και επί τ`αυτά του ελληνικού κοινοβουλίου και της πολιτικής σκηνής .
Ύποπτοι Δούρειοι ίπποι στο πολιτικό γίγνεσθαι της πατρίδας μας θα μας βρουν σύσσωμους απέναντι τους .
..............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.