Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

"Έριξε Βόμβα" ο Μανώλης στον ΑΝΤ1!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, «έριξε βόμβα» στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
Παραδέχθηκε ότι «κάποιοι στη Ν. Δ. προσπαθούν να εκμεταλλευτούν μια κρίση της πολιτικής που υπάρχει, ενώ παράλληλα, αποκάλυψε ότι η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καλλιόπη Μπουρδάρα μιλώντας σε κομματική εκδήλωση είπε ότι "έρχεται η λύση, έρχεται η Μπακογιάννη".
"Πρέπει η υπουργός να καλέσει την κα Μπουρδάρα, που είναι φίλη της και να το ξεκαθαρίσει". Παράλληλα σχολιάζοντας τις δηλώσεις Μητσοτάκη για βαθιά κρίση, είπε ότι και ο ίδιος έχει ευθύνες για αυτή την κρίση».

Η κα Μπουρδάρα, απαντώντας, έκανε λόγο για «αποκυήματα φαντασίας και παρερμηνεία των λόγων» και ανέφερε ότι «ο κ. Μανώλης έπεσε θύμα εσφαλμένης μεταφοράς των όσων είπε». Διευκρίνισε ότι ποτέ δεν είπε πως "έρχεται η Ντόρα Μπακογιάννη", αλλά απλώς μετέφερε χαιρετισμό της στα μέλη της οργάνωσης, καθώς είναι και η ίδια έναι από τα ιδρυτικά μέλη της.

Δεν αποκλείεται αύριο-μεθαύριο να δούμε στην Ελλάδα και μια γυναίκα πρωθυπουργό, ήταν τα λόγια της κας Μπουρδάρα, όπως τόνισε στον ΑΝΤ1 η Ελένη Γεωργάκου, πρόεδρος της πανελλαδικής οργάνωσης γυναικών ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ παράρτημα Γυθείου. Σε παρεξήγηση απέδωσε το θέμα ο βουλευτής Λακωνίας Γρηγόρης Αποστολάκος.

news.antenna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.